Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA 4 TÜRK HAYATINI KAYBETTİ !!!

Hashtag

***San Diego, California'da geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu 4'ü birlikte Hakk'ın Rahmetine kavuşan Kardeşimizin Cenazelerini alıp Türkiye'ye anne-babasına göndermek için yardımlarınızı bekliyoruz.

Bu acı günde yardımlarımızı esirgemeyerek Türk Amerikan Toplumumuzun yardımlaşma gücünü ve kötü günde birliğimize desteğimizi gösterelim. Ailelerin acısı bir nebze olsun hafifler inşallah.

Yüce Allah'ım bağışlarımızı kabul etsin. Chaplain İmam AHMET DÖNMEZ of İMAN FUNERAL HOME.***

***We are waiting for your help to collect the bodies of our brothers, who passed away together as a result of a tragic traffic accident in San Diego, California, and send them to their parents in Turkey.

Let's show the power of cooperation of our Turkish American Community and our support for our unity in bad times by not withholding our help on this painful day. I hope the pain of the families will ease a little. May God Almighty accept our donations. Chaplain İmam AHMET DÖNMEZ of İMAN FUNERAL HOME.***

https://www.gofundme.com/f/easing-the-pain-san-diego-accident-victims

. Towntalk
remove_red_eye2161

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur