Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN AMERİKA'DAKİ TÜRKLERE MÜJDE !!!

Hashtag

Detroit uçuşlarımız ayrıcalıklı fiyatlarla başlıyor!

Yeni rotamız; Amerika Birleşik Devletleri’nin en popüler şehirlerinden olan Detroit! 15 Kasım 2023 tarihinde başlayacak olan uçuşlarımız için Detroit çıkışlı veya varışlı uçak biletinizi 17 Temmuz-17 Ağustos 2023 tarihleri arasında alın, Türk Hava Yolları’nın sunduğu özel fırsatlar ve yüksek standartla seyahat edin.

Kampanya detayları

Biletleme dönemi 17 Temmuz 2023 – 17 Ağustos 2023

Seyahat dönemi 15 Kasım 2023 – 31 Mart 2024

Kural ve koşullar

Kampanya 17 Temmuz – 17 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihleri 15 Kasım 2023– 31 Mart 2024 tarihleri arasında olan Ekonomi sınıfı, gidiş dönüş biletler için geçerlidir.

Değişiklik durumunda ücret sınıfı kuralları geçerlidir. Ödeme yapılması gerekirse, ödeme tutarı ucuş durumuna göre değişiklik gösterebilir. Kampanya kapsamında alınan biletlerde iade ve iptale izin verilmez.

Kampanya 10-23 Aralık 2023 tarihleri arasındaki gidiş uçuşlarında geçerli değildir.

Kampanya kapsamında sunulan ücrete havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları dahildir.

Konaklama süresinde en az bir Pazar günü geçirilmelidir.

En uzun konaklama süresi 4 aydır.

Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları codeshare seferlerde, Star Alliance partner hava yolları uçuşlarında ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.

Türk Hava Yolları herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.

Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

https://www.turkishairlines.com/tr-int/kampanyalar/detroit-ucuslarimiz-ayricalikli-fiyatlarla-basliyor/

. Towntalk
remove_red_eye318

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur