Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN İNDİRİM MÜJDESİ !!!

Hashtag

Türk Hava Yolları mobil uygulamasında geçerli haftanın destinasyonuna özel %20 indirim fırsatı, her hafta farklı bir nokta için %20 indirim avantajı sunmaya devam edecek. BU HAFTANIN FIRSATI NEW YORK !

Öncelikle mobil uygulamamızda gösterimi yapılan hikâyeler aracılığıyla size sunulan promokodu kopyalayın. Sonrasında ise haftanın destinasyonu için mobil uygulamadan alacağınız biletin ödeme adımında ilgili kodu girip işleminizi tamamlayın!

Turkish Community Abroad Amerika'nın araştırmalarına göre Kampanya detayları;

Biletleme dönemleri: 15 Şubat 2022 - 21 Şubat 2022

Seyahat bitiş tarihi: 15 Mayıs 2022

Kurallar ve koşullar (15 Şubat 2022 – 21 Şubat 2022) Detaylı bilgi

Kampanya 14 Şubat 2022 – 21 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 15 Şubat 2022 – 15 Mayıs 2022 arasında olan biletler için geçerlidir.

Kampanya yalnızca Türk Hava Yolları mobil uygulamasından alınan biletlerde geçerlidir.

Kampanya, ilgili hafta Türk Hava Yolları mobil uygulaması hikâye gösterimlerinde belirtilen destinasyon varışlı gidiş dönüş Economy Class uçuşlarda geçerlidir.

Kampanya kapsamında alınan biletlerde çıkış noktası konusunda bir kısıtlama yoktur. Bilet, Türk Hava Yolları uçuş ağındaki tüm noktalardan başlayacak şekilde düzenlenebilir.

Seyahat varışında 25 Mart 2022 – 11 Nisan 2022 tarihleri arasında, seyahat çıkışında 08 Nisan 2022 – 25 Nisan 2022 tarihleri arasında indirim geçersiz olup kampanya kapsamı dışındadır.

Değişiklik ve iptal durumunda ücret sınıfı kuralları geçerlidir. Ancak değişiklik ve iptal işlemi gerçekleştikten sonra oluşturulacak biletlerde indirim uygulanmamaktadır.

İndirim miktarı ve indirimli toplam fiyat, ödeme sayfasında ödeme tipi seçildikten sonra çıkan “Promosyon kodu” alanına kodun girilmesi ve onaylanmasından sonra görüntülenecektir.

İndirim teklifi baz ücret üzerindendir ve %20 oranındadır. Vergilere uygulanmaz ve indirim toplam 1000 kullanım ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamında aynı bilette 4 yolcuya kadar indirim uygulanacaktır.

İlgili kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları AnadoluJet uçuşlarında, codeshare (ortak) uçuşlarda, Star Alliance üyesi havayolu firması uçuşlarında geçerli değildir.

Biletleme dönemi Türkiye lokal saatine göre sonlanır.

Bu kampanya diğer Türk Hava Yolları kampanyaları ve indirimleri (engelli, öğrenci vb.) ile birleştirilemez.

İlgili kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları codeshare (ortak) uçuşlarda, Star Alliance üyesi havayolu firması uçuşlarında geçerli değildir.

Türk Hava Yolları, herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.

Türk Hava Yolları, kampanya kural ve koşullarını; tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/mobilde-kis-firsatlari/

. Towntalk
remove_red_eye1851

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur