Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN İADE BİLET AÇIKLAMASI !!!

Hashtag

Türk Hava Yolları, satın alınan biletlerin iade edilmesi yerinde seyahat çeki olarak ya da Mil olarak kullanılabileceğini açıkladı.

THY'den yapılan açıklamada; 'Küresel salgın sebebiyle iptal olan seyahat planınızın yerine özgürce yenilerini yapabilmeniz için size çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Bilet ücretinizi iade almak yerine biletinizin değerine değer katan seyahat çeki veya Mil tercih edin, bir sonraki seyahatinizin ufkunu genişletin' denildi.

THY açıklaması:

Küresel salgın sebebiyle iptal olan seyahat planınızın yerine özgürce yenilerini yapabilmeniz için size çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Bilet ücretinizi iade almak yerine biletinizin değerine değer katan seyahat çeki veya Mil tercih edin, bir sonraki seyahatinizin ufkunu genişletin!

İptal olan uçuşunuzla ilgili olarak aşağıdaki seçeneklerden sizin için en cazip olanı seçebilirsiniz.

%15 daha değerli seyahat çeki

Eski bilet ücretinizden %15 daha değerli bir seyahat çeki alarak bir yıl içerisinde tüm uçak bileti ve hizmet alımlarında kullanabilirsiniz.

Her 10 EUR için 1.000 Mil

Bilet ücretinizin her 10 EUR’luk tutarı karşılığında Miles&Smiles hesabınıza* 1.000 Mil yükleterek, Millerinizi Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Star Alliance üyesi hava yollarından uçak bileti almak, uçuşlarınızda kabin yükseltmek (upgrade) veya Shop&Miles mağazamızda alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz.

Örneğin:

300 EUR tutarındaki uçuşu iptal edilmiş biletiniz için;

345 EUR tutarında bir seyahat çeki olarak yeniden düzenletebilir

veya

Miles&Smiles hesabınıza 30.000 Mil yükletebilirsiniz.

Seyahat çeki ile iade almak için Koronavirüs kaynaklı talepler formu, çağrı merkezi veya satış ofislerimiz aracılığıyla talep oluşturabilirsiniz.

Mil ile iade almak için Bilet yönetimi sayfasından online işlem yapabilir, Koronavirüs kaynaklı talepler formu, çağrı merkezi veya satış ofislerimiz aracılığıyla talep oluşturabilirsiniz.

. Towntalk
remove_red_eye648

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur