Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

COVID-19 İNGİLTERE İŞLETME DESTEKLERİ

Hashtag

UK hukumetinin ‘COVID-19 Isletme Destekleri’ ne bugun iki baslik daha eklendi ancak digerleri gibi henuz detaylari netlesmedi.

1. Coronavirus Iste Tutma Tasarisi – Coronavirus nedeniyle izne ayrilmis/ isinden uzaklastirilmis calisanlari elde tutmak icin maksimum aylik £2,500 a kadar, maaslarinin %80 ni HMRC yani Vergi Ofisi karsilayacak. Bunun icin yeni bir sistem uzerinde calisilmakta.

2. KDV & Gelir Vergisini Erteleme – KDV (VAT) odemeleri 3 ay ertelendi. Bu erteleme 20 Mart 2020 den 30 Haziran 2020 e kadar uygulanacak. Isletmeler bu donemde KDV odemesi yapmayacaklar. Kendi isini yapanlar ise yani Self Employed iseniz 31 Temmuz 2020 de odenecek vergiler 31 Ocak 2021e ertelendi. Bu erteleme otomatik olacak, basvuruya gerek yok. Bu gec odeme icin ceza yada faiz odenmeyecek.

Eklenen bu iki madde vize ayrimi olmadan tum UK icinde kurulmus sirketler icin gecerlidir.

HMRC yani Vergi Ofisi Covid 19 nedeniyle Finansal Sikinti yasayan ve Odenmemis vergi borcu olan sirketler ve kendi isini yapan sahislar icin odeme Erteleme ‘Time To Pay’ planlanmakta ,detaylari henuz netlesmedi.

Resmi link:

https://www.gov.uk/…/guidan…/covid-19-support-for-businesses

Lutfen bu gibi konularda Chartered Accountant olmayan ve devletin resmi kurumlari disindaki taraflarin paylasimlarini ve iletisiminlerini dikkate almayiniz.

Bizi takip etmeye devam ediniz.

Aşağıdaki linkten bizi takip edebilirsiniz.

https://www.facebook.com/Audacc.uk/

. Towntalk
remove_red_eye1642

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur